Denne grovepizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Her i huset går det i grovpizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Rør inn litt og litt grovt mel til du har en klissete deig som ser omtrent slik ut
Men husk ta det grove melet først og det fine til sist. Dette fordi at det grove trekker til seg mer væske enn det fine og det vil regulere mengden mel
En skikkelig grovpizzabunn er veldig enkelt å lage. Husk at du kan bruke så mye grovt du bare orker, men det kan være greit med litt hvetemel for å få deigen til å lettere holde sammen
Nemlig en ny grunnoppskrift som jeg miksa sammen i dag, som var utrolig god. Kan brukes som pizzabunn med litt ekstra krydder, som mindre kjeks med mer søtt eller salt, nøtter, sjokolade, bær etc
Smør kesamblandingen på pizzabunnen, strø over Norvegia eller. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca 20 minutter. grovepizzabunn, lar du den stå i ca 10-15 minutter, til osten har fått en fin, gyllen farge. 1 Nå Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt. 3 dl sammalt hvete, grov
2 dl Toro glutenfri grov melblanding . 2 dl Toro glutenfri grov melblanding. Da har vi kjørt mamma og pappa som straks starter turen tilbake til Sunnmøre og er snart klar for babysvømming
Oppskrift på halvgrove rundstykker. Oppskrift på halvgrove rundstykker. Vi begynte for 4 dager siden med en grunnoppskrift og så har vi endret den litt og litt over 4 dager til vi kom frem til en i dag som er verdt å dele. 4 dl sammalt hvete grov. 4 dl sammalt hvete grov
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.