Jeg la alt i den ildfasteformen sammen med potetene. Fisken "brekkes" ibiter og blandes med resten. Oppskrift hadde jeg ikke, men med mange gode ingredienseriheimen er det ikkevanskelig å trylle frem noe godt
/skrevet isamarbeidmedAtkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Frossen fiskifiletter. Det var egentligikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag
Del torsk iterninger og legg de sammen med reker i en ildfastform. Men i går bestemte jeg meg for å sette av littkvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet
Jeg legger fiskefiletenei en ildfastformmedlitt olje, salt og pepper over. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdigmed oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
Stek formenmed grønnsakene i ovn ca. Legg fisk og hele stilker av frisktimian over iformen. Legg alt i en smurt ildfastform og hell over buljong, honning og olivenolje
Bland alt iformen sammen med olje og krydder. Ofte blir man lei av det vanligemiddagstilbehøret, så da vi var i Provence nyligfikkvi servert en nydeliggrønnsaksformtil kalvekjøtt
- Fres alle grønnsakene i stekepanne medlitt smør eller olje, pepre og saltes litt, hvitløkfeddene skal stekes sammen meddisse, alle grønnsakene helles i en smurt ildfastform
Dekk bunnen av en ildfastformmedfriskspinat og legg fiskestykkene oppå spinaten. Det blir en smakfull og nydeligfiskerett der du putter alt i en form og setter formeni stekeovnen
Det har lett for å blilittensformigi grønnsakene iheimen, så vi må innimellom fornye oss litt. Krydre med maldonsalt og grovmalt pepper, og vend dette lett sammen
Oppskrift ved Christer Berens. Se videre. 800 gr renset og filtetert havabbor eller dorade. 1-1,2 kilo poteter (helst små ferskpoteter). 10 fedd knust hvitløkmed skall. 10 stilkerfriskrosmarin delt ibiter. Ca 1 dl olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.