Bland inn de andre ingrediensene, og smak til med salt og pepper, og evt mer chili. Hjemmelaget Guacamole er raskt og enkelt, og smaker fantastisk godt sammen med taco, eller annen mexicansk mat
Guacamole er for mange er et essensielt tilbehørtil fredagstacoen. Knus til det får en «chunky» konsistens (hvis du ikke har en morter, ha avokadoene i en bolle, og knus med en gaffel)
Guacamole er opprinnelig fra Mexico, men har blitt overført til ulike retter over hele verden. Jeg sier ikke at du skal overdrive inntaket av fettet i avokado, da det også er lurt å tilføre kroppen mettet fett og ikke bare enumettet og flerumettet fett
Det begynte med Toros meksikanske gryte, og derfra var veien kort til pizza (. I Oslo er tacofeberen for tiden høy, og nivået har blitt skyhøyt, etter at hipsterne dro til Mexico og forstod at det foreldrene hadde servert var noe mjæl
Perfekt som dip, på tacoen eller til andre mexicanske retter. Guacamolen må være en av de rettene som er utviklet helt uten kommunikasjonsrådgivere, for her er fokuset fullt og helt på smak og null på utseende
Denne guacamolen kommer jeg til å lage mye av. Denne passer både som saus til kjøtt og som dreessing til salater og ikke minst som dip tillchf-tortillachipsene som jeg skal dele oppskrift på snart
Her om dagen måtte jeg lage guacamoletil taco- det går noen uker eller måneder mellom hver gang, men jeg skjønner ikke hvorfor, for det smaker bare så utrolig himmelsk godt
Perfekt til all tex-mex. 1/2 ts chili og lime krydder (fra santa maria, kan brukes til masse). 1/2 ts chili og lime krydder (fra santa maria, kan brukes til masse)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.