De såkalte Nutellastjernene, som plutselig var overalt på sosiale medier, fikk meg i gang i helgen. Halve deigen i bollen, den andre halvparten ligger allerede på bakebordet
Da jeg fikk akutt lyst på nybakt brød tidligere i dag sa PØ "har ikke du en sånn ferdigmiks. Det har faktisk skjedd at jeg har spist et helt brød på en gang
Søndag - Oppskrift på sukkerfri saftig krydderkakeHei alle. So etter jobb satt Rikke på med meg innover, og imens eg tok ein kjapp gåtur opp på Høyheim med Lilo for å lufte ho litt, fant ho fram ingrediensar til kaka eg ville me skulle bake
Jeg og min fine kollega laget magisk lasagne (som dere skal få oppskrift på en dag) til de sultne tenåringene og holdt en times kostholdsforedrag for de
Strø med litt kanel og sukrin på toppen. Stekes på 175 grader i 25 minutt. Tidens frukt i butikken er norske epler og når jeg hører norske epler, så vandrer tankene videre til eplekake
Her er en kjapp oppskrift på noen veldig gode sjokoladeboller. Man kan bare forme de som boller uten formene, men syns dette ble litt finere med tanke på serveringen
Jeg kom da på at det er jo dumt og gjøre dette for hånd når jeg har en kjøkkenmaskin jeg kan bruke. Men jeg fikk dreisen på det etterhvert og det ble veldig gode vaffler til slutt
Har aldri påstått jeg er det heller, så samme kan det være. Male på natten vel og merke. Men det ble oppheng av skap, ommøblere i skap, vaske hele kjøleskapet og sitte på gulvet og gnikke av de fine hvite flekkene jeg hadde sølt utover et stort område i det forbainna gulvbelegget
Mandelkjernepudding. 3 dl kremfløte5 dl helmelk1 dl sukker75 maisstivelse2 stk egg75 g skålede hakkede mandler2-3 dråper mandelessensBland fløte og maisstivelse og la det få et oppkok under konstant omrøring
Da var helgen over, og mandagen kommer snikene på oss igjen. På fredag la jeg ut en oppskrift på middagen jeg lagde, og her kommer oppskriften på potetene vi hadde til
Sett ovnen på 200 grader. . Søndag og kaldt og vått novembervær, krever god, varm og høstlig mat. Jeg har ikke veldig mye erfaring med å lage reinsdyr, men det er jo alltid artig å prøve noe nytt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.