Det er veldig godt med bær til, du kan også ha i bærene i selve geléen om du ønsker det – ha de oppi det når den såvidt har begynt å stivne så faller ikke alle ned til bunn
Det var dermed helt klart at det måtte bli bær igeléenvi hadde planer om å ha til dessert i dag. For et par uker siden hadde Kari en oppryddingi fryseboksen, og slo fast at her skulle det ikke kjøpes så mye som et tyttebær før alle bærene i fryseren var brukt opp
Jada, hadde en halv pose geléigjen fra troikahalloiset, så da lagde jeg disse. Glemte geleén i kjøleskapet og å ta littbilderunderveis, men her kommer i alle fall det jeg fikk med meg
❥ Gulrot cupcakes på menyen Her kommer endelig resultatet av de fantastisksaftigegulrot cupcakes, jeg har med hånden på hjertet aldri smakt noen så gode og saftigemuffins
Legg iildfast form og hell littolivenolje over. Kok quinoa. Snitt sukkerertene etterpå. Jeg tok ilitt granateple for å tilsettelitt syre, men det er ikkenødvendig
Jeg elsker gulrotkake, og disseminner om det, bare med litt squash oppi også. Jeg liker å tro at til og med muffinsblir et lite hakk sunnere når det er grønnsaker i
Skrell lime, gulrot og ingefær før du juicer. Heisann, håper det står bra til. Tenkte jeg skulle ta en juicekur snart igjen ~ har følelsen av at alt har hopet seg opp i kroppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.