Jeg skriver midt i ovnen, men i min ovn, er valget litt under midt i eller litt over midt i. Jeg har bakt endel forskjellige varianter, og idéen om å ha appelsin i, fikk jeg av minsøstersomvidereformidlet dette på vegne av en venninne av henne som mente at jeg måtte prøve appelsin i gulrotkaken
Oppskriften fant jeg på denne bloggen, men jeg valgte noen mindremuffinsformer. ❥ Gulrotcupcakes på menyen Herkommer endelig resultatet av de fantastisk saftige gulrotcupcakes, jeg har med hånden på hjertet aldri smakt noen så gode og saftige muffins
Jeg dekorerteminecupcakes med perler, og gulrøtter av marispan som jeg har laget selv. Toppet med frosting somsmelter i munnen, anbefaler jeg alle å bake disse til helgekos
eller pynt med melisglasur (melis og vann). fremfor Cupcakes med topping. Spis muffinsensom de er,. Muffinsene ble like gode som om de var stekt i stekeovnen
Fyll i formene , jeg gjør som på tv bruker en isskje somer til Dylans muffins og Oatly is. Vi mikset sammen smørkrem som du kan finne HER farget den rød(rosa)
Riv gulrøtter i FusionMasterRivjern. Visp egg og brunt sukker sammen til det blir lett og skummende. Ha det over i sprøyteposen og pynt cupcakene når de er avkjølt
Denne oppskriften er enkel og grei. Ha i sukker, mel og bakepulver. Rør til alt er så vidt blandet. Det blir 36 deilige kakersom kan spises eller fryses,for senere og tas opp, og pyntes etter behov og lyst. Muffins/Cupcakes enkel grunnoppskrift til 36 stk. 6 egg5 dl sukker2 dl olje(raps) 1/4 ts salt2 dl melk eller kokosmelk7 dl hvetemel2 ts bakepulver Bland sammen egg, olje, melk og salt. Fordel røra i 36 muffinsformer. Stekes i ca 15 min,prøv med en stekepinne om de erferdige. Steker du i silikonformer, må du ventei minst 5 min, før de tas ut av formen. 5 dl sukker
Ha røren i en smurt muffinsbretteller bruk muffinsformer i brettet. Minimuffinstrengerkortere tid. ta blir den fastere og er klar til å brukes på muffinsene
Ellers så har dere kanskje vært her på ferie en eller annen gang. Remove from the oven and drizzle some runny honey over each muffins while they're still hot
Dette er deilige cupcakes med gulrot og hasselnøtter. Røren har mørkt muscovadosukker og cupcakene er toppet med en lett og luftig, hvit sjokoladefrosting
Forrige dagen bakte jeg nydelige muffins med mandel og havre - inspirert av disse bakte jeg i dag muffins med gulrot og paprika i tillegg til havre og solsikkekjerner
Her har jeg brukt en oppskrift med litt "sunnere" ingrediensersomgulrøtterer, nøtter og yoghurt. Du kan la fantasien råde når det gjeldermuffins, først bakingen, så pyntingen etterpå
Det er nemlig ikke alltid så mye som skal til for å få pengene til å strekke litt lenger, og jammen meg bli sunnere og mer miljøvennlig i samme slengen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.