- Varm blandingen til kokepunktet mens du hele tiden visper. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
Alt som trengs til en saftig gulrotkake. Etter det har du alt det tørre og blander godt sammen, og til slutt blander du den finraspede gulroten med resten av røra
Store Norske Kokeboka, og det var ved en ren tilfeldighet at den plutselig dukket opp igjen. Så gjør litt stas på familien eller deg selv i vinterferien og kjør gulrotkake
Jeg tok meg friheten til å lage en gulrotkake, men den kan så klart lages i muffinsformer også. Jeg ville bruke den til noe mer enn reklame for bloggen min, og hverdagen min er ikke spennende nok til å dele i stort omfang
Jeg kan overhode ikke komme på noe vettugt å si til deg, så da fatter jeg meg i korthet. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
Ha tørrvarene i en skål og juster med vatn til passe konsistens. Gulrotkake er mange sin favoritt, og her er en variant som man kan lage på få minutter
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Vi hadde besøk, og de hadde lyst til å smake. I dag har jeg bakt gulrotkake. Tilsett revne gulrøtter, valnøtter, appelsinskall og sitronskall og det tørre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.