Denne gangen har jeg laget gulrotkake i langpanne. Alt som trengs til en saftig gulrotkake. 600 gram finraspet gulrot (ca 800-900 gram urensket). 2-3 ts vaniljesukker. 600 gram finraspet gulrot (ca 800-900 gram urensket). 2-3 ts vaniljesukker
♥ROSEKAKE, SAFTIG GULROTKAKE OG SWISS MERUINGE BUTTERCREAM♥. GULROTKAKE MED SPRINGFORM 24 CM. Malt ingefær, kanel og kardemomme-1 ts av hver. Malt ingefær, kanel og kardemomme-1 ts av hver
Da er denne gulrotkaken definitivt den rette for deg - og gjengen. En kollega som fyller år er god nok grunn til å feire med kake - uansett alder og ukedag
En nydelig glutenfri gulrotkake som er saftig, god og sunn. Når jeg tidligere har smakt gulrotkake, så har det liksom ikke vært så mye gulrotsmak i den
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og stek på 180 grader i Ca 25-30 min. 1. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader
Glasuren er hentet fra Ida Gran-Jansen, Hele Norge baker, og den er virkelig knallgod. Når det gjelder pyntingen så har jeg lånt litt ideer fra Fotballkaken til Tine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.