De siste ukene har jeg skrevet om muffins med gulrot&eple, gulrot&appelsin og fennikel, alle veldig gode om jeg så må få si det selv, men denne gangen er det kun gulrot som gjelder
80ml honning. 80ml honning. Denne marinaden vil gjøre svinekjøttet både saftigere og mer smakfullt. Det finnes mange ferdige marinader å få kjøpt, men det er morsommere å lage marinaden selv
Joda, jeg satte i gang på kjøkkenet og bakte gulrotmuffins Klokken tre på natten. Gulrotmuffins1 egg2 eggehviter2 ss sukrin30 g kokosmel30 g vaniljeprotein1 ts bakepulver1 ts fiberhusk1/2 ts kardemomme1/2 ts kanel1 revet gulrot2 ss kesam1 -2 dl melkStivpisk de to eggehvitene. Start med 1 dl melk og tilsett mer om det er nødvendig
Sett muffinsformer ut over eit bakebrett, eller dekk ei lita langpanne med bakepapir. Gulrotkake er alltid godt, og når røra vert fylt i muffinsformer i staden blir det gulrotmuffins
Den er også god i bakverk, i denne oppskriften på gulrotmuffins har jeg brukt en blanding av sitronolje og mangoeddiken som også er å få kjøpt hos Olivers & Co, resultatet er en saftig god muffins som dufter nydelig når de er nystekt
Det er en kjempefin bok med flotte blider og enkle oppskrifter. Det er oppskriften på Gulrotcupcakes jeg har tatt utgangspunkt i når jeg lagde disse gulrotmuffinsene
Sett på plate medmedium varme. Ingefær, sitron og honning er super blanding mot hoste. Etter at blandingen er ferdig kan du tilsette 2-3 teskjeer med sitron, appelsin, kanel eller ingefær. 80 gr flytende akasie honning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.