// Gulrotsuppemed sprøstekte gulrot strimler og frisk koriander //. Varm oljen på medium/høy varme og fres løk, hvitløk, chili, gulrot og ingefær i noen minutter mens du rører rundt
Bruk en gryte med stor grunnflate, det er fint å ha litt plass å karamellisere mandlene på. Brente mandler skikkelig julesnadder og kan også bli fine julegaver
Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppeog etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppemed kokosmelk og karri
Bland olje, salt ogmandler i en bolle så alle mandlene dekkes med olje og salt. Salte mandler er også veldig enkle å lage, de er sunne og smaker kjempegodt
Det er ikke lenge siden jeg delte en oppskrift på gulrotsuppe, og nå kommer en fornyet versjon. Om du ikke vet det så har jeg skrivevansker, og derfor unngår jeg og skrive lange blogginnlegg av den enkle grunn at det krever tid med feilretting
Kylling kan kombineres med det meste og hvorfor ikke prøve noe annet enn det gamle vante. Et kjedelig blomkålhode eller sjampinjong blir innbydende og fristende
Server med hvitløksbrød og ristede pinjekjerner eller grønnkål stekt i litt olje og hvitløk. Høst = suppesesong, så nå er det bare å tenne stearinlysene, høre på vinden og regnet som pisker mot ruta og nyte en stor skål med fyldig og varmende gulrotsuppe
Jeg rotet litt rundt på nettet og fant opptil flere oppskrifter på brente mandlerog bestemte meg for å ta utgangspunkt i noen av disse, men med mine egne modifikasjoner, noe som gjør mine til et mye sunnere alternativ
Jeg har ikke helt kommet i gang medbloggingen i det nye året, så da tar vi en fin liten reprise og oppdatering på en supergod smoothie som varmer deg i vinterkulden – selv om den er kald
Denne typen retter oppsto ofte blant gjeterne, som plukket ville urter og grønnsaker ute i naturen. Salt og pepre godt, og brun det lett over sterk varme
I Norge forbinder vi som regel Brente mandlermed Jula, den deilige lukten som sprer seg i den julepynta bygata der de står å lager og selger ferskbrente mandler
Hallo i luken, det er snart jul og jeg tenker alle har det like travelt som meg. Veldig mange synes det er vanskelig å lage brente mandler, det er egentlig veldig enkelt så de som ikke får det til må gjerne spørre
Med kanel og stjerneanis når syltetøyet nye høyder både i lukt og smak. Jeg har brukt snarsylting som gir et holdbart syltetøy samtidig som smak, farge og næringsverdien blir bevart
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.