Guros oppskrift inkludert førstehjelp om noe skulle gå galt får du her. Mataukfestivalen på Lillehammer var så heldig å få Guro Helgesdotter Rognså på besøk i år
Slik lager du denne enkle, men smakfulle pølsemiddagen til 2-3 personer. Stort sett er det jeg som lager mat, men når jeg blir spurt hva jeg ønsker å bli servert er svaret «bratwurst og kald øl»
Jeg er veldig glad i fisk. Spesielt laks - og spiser det gjerne flere ganger i uka. På Lillehammer spiser Henriette og jeg laks hver eneste mandag, men nå som jeg er hjemme i Kirkenes er det verre å få laksen på bordet
Dette er noe av de enkleste variant av en pølsemiddag. Dette er en veldig rimelig, fin variasjon på ellers kjedelige pølsemiddager, også er det selvsagt raskt og enkelt
En pølsemiddag må man ha av og til, og skal man først lage en rett av pølser synes jeg det er best med litt grove, smakfulle pølser med mest kjøtt og lite fett
Denne gangen ble det pølsemiddag. Da har jeg laget en lavkarbo middag til. Til to personer trengte jeg. 6 pølser - se nedenfor hvilket merke (jeg brukte 4 italienske og 2 mexikanske)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.