350 G KANTARELLER4 SJALOTTLØKSMAK TIL MED HVITLØK40 G SMØR8 DL KYLLINGBULJONG, UTBLANDET1 DL MATFLØTE1 DL CRÈME FRAÎCHE1 EGGEPLOMME1 SS MAIZENASALT OG NYKVERNET PEPPERGRESSLØK, EN KLYPE CHILI OG EN 1 KLYPE GURKEMEIE
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
snus fisken og får steke et minutt videre på den andre siden for å få en fin og gyllen farge. Til sausen freses hakket løk, hvitløk og gulrot i biter sammen med rekeskallet over svak varme
La dem ligge der til de har fått en gyllen farge. Oppskrift. Vårruller. 27. 02. 2016 kl. 16. 11 i. Blogg. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Stek de til de er gyllen på toppen. “Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
La den stå til marengsen blir gyllen. Har du hørt om Baked Alaska eller Omelette Norvegienne. Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkake som består av en iskake som er dekket med marengs, den blir vanligvis stekt i ovnen ved en høy temperatur
Tilslutt drysser du raspet hvitost over og setter formen midt i stekeovnen i ca 20 minutter til osten er smeltet og gyllen og brokkoli og blomkål er myke
Vårrullene er ferdig når du ser at de har fått en fin gyllen og crispy overflate. Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.