Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
når kjøttet er nesten stekt tilsetter du tacokrydder og blander godt. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Ingen steking eller varme ingredienser. Noen av de har vi selvfølgelig, men de fleste utgår. Årsaken er rett og slett at jeg ønsker å ha med meg barna når vi baker julebaksten og barna elsker det også
På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Et par dråperhvitvinseddik. Spaghetti Bolognese. Et par dråperhvitvinseddik. Også denne gangen er det sneket med 3 dager med fisk. Ca 800 g laksefilet uten skinn. 2 selleristilker. 2 bokser hermetiske tomater (400 g). Ca 800 g laksefilet uten skinn. 2 brokkoli 8 gulrøtter 2 selleristilker. 2 bokser hermetiske tomater (400 g)
Synes heller ikke runden på butikken tar lengre tid enn de gangene vi gårpåmåfå rundt hyllene i butikken, uten handleliste, samtidig som vi prøver å planlegge og handle inn ingredienser til et par- tre middager
Her kommer oppskriften på rundstykkene barna laget i går, dette er ingen super oppskrift og det er greit for man måfåpisemat som lar deg skeie ut fra tid til annen
Håper det smaker. Det kan være ganske lurt å la barna være med å lage middag, når de får være aktivt deltagende under rmiddagslagingensåspiser de ofte mer også
Og hva er vel bedre for en sliten mor eller far, som har kjempet seg gjennom henting av gretne barn, lekser og middagsstyr, enn å skjære tjukke skiver av nybakt brød til fornøyde barn
Så hyggelig å høre at den falt i smak, tusen takk for tilbakemelding. Klikk for å dele påTwitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påFacebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påPinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påReddit(åpnes i en ny fane)
Ingen kommentarer. Ikke alle barn er like glad i grønne saker som spinat og grønnkål, men morsom og fargerik mat er noe barn i alle aldere setter pris på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.