Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middager her hjemme. Mos alle ingrediensen sammen Form til små kjøttboller Stekes i litt smør Middagen er servert
Vi lager ofte vår egen kraft, og benytter alltid det som basis når vi for eksempel lager pastasaus. Varm opp den klare buljongen og server med ønsket tilbehør, gjerne kjøttet fra oksehalene
) Meel som er sigtet i og røres om saa hældes det i Formerog steeges. Hva kan slags resultat gir det, mon tro, til det myke og luftige bakverket som er alle festkakers mor
Null stress og lite oppvask. Som mål for denne måneden, har jeg bestemt meg for å tømme frysen. ) Blir like overrasket og glad hver gang jeg tester ut svinemedaljong
Jeg vil samtidig understreke at jeg er fullstendig klar over at vaner og matvalg handler mye om psykologiog følelser, ogfor noen er det ikke så enkelt å "bare gjøre det som en rådgiver sier"
Jeg har mange sommerferie-minner fra barndommen som inneholder en deilig og kald milkshake. Forhåpentligvis er jeg "fit for fight" og trening igjen i løpet av helgen
Å drikke mer vann er med på rense kroppen, hjelper fordøyelsen på vei og skyller ut mye grums som samler seg i kroppen ved et plutselig inntak av mindre søte saker
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
Akkurat nå er jeg utrolig glad for at jeg har tatt vare på så mye klær etter Kristine og Emma. Gudene skal vite at jeg har måttet kvitte meg med mye også, men jeg har tatt vare på klærne etter meg, de etter min lillesøster Martine og en del etter Kristine og Emma
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.