Denne frokostretten likner litt på frokosttertene jeg har blogget om tidligere. Forskjellen er at vi denne gangen droppet tertedeigen og at det derfor går litt raskere
Jeg har funnet mange oppskrifter på "djevel egg", men for meg blir dette til syvende og sist mer en fin måte å lage en enkel fingermat eller ølmat som jeg like å kalle det
Fyllet i eggene kan gjøres så "hot" du vil ved å tilsette mere tabasco eller en annen "hot" saus, jeg har brukt en saus som heter piri piri og er ganske sterk
Dette har franske kokker brukt i årevis. Til slutt har jeg i noen dråper lime. Jeg leste på nettet om en erstatning for egg, som hørtes helt utrolig ut
Du har kanskje litt mat igjen etter helgen som kan brukes opp før du handler inn på nytt. Gi et raskt oppkok før du har i mozzarellakuler (eller annen ost) og knekker over eggene
Noen ganger trenger vi de raske løsningene. Selv om jula er over og tradisjonsbakst med 7 sorter og kanskje mere til er fortært, kan det hende at vi likevel trenger å snu oss rundt litt fort når vi venter gjester eller om brødboksen rett og slett plutselig er tom
Den skal ha sitt opphav i den jødiske diasporaen i Libya, og selv om den spises mye i nord-Afrika er det nok israelerne som skal ha mye av æren for at den har spredt seg til resten av verden og blitt den kanskje mest trendy brunsjretten de siste årene
Her en oppskrift på en elsket fransk rett – egg cocotte. Egg bakt i form. Når du lager denne retten er det en fordel å bruke små former, av typen som brukes til Crème brûlée, eller lignende
Soyaeddik om du har (dette kjøpes hos asiatiske matvareforretninger og anbefales på det sterkeste). Jeg har valgt filet av lår rett og slett fordi det smaker så mye bedre og nå endelig er lett tilgjengelig i butikken
Egg og baconmuffins og omelettmuffins er deilig å spise til frokost, lunch eller som turmat. Til hver egg og baconmuffins trengs 1 egg og en skive bacon + litt pepper
Jeg har brukt røkt paprikapulver til pynt, det har både en veldig god smak og lukt. En herlig munnfull som passer veldig godt på tapasbordet eller til et koldtbord
4 hardkokte egg. 4 hardkokte egg. 1 avokado. 2 fedd hvitløk. 1 ts olivenolje. 1/2 dl fløte. Del eggene i to. Mos sammen avokado, finhakk hvitløk og ha i røra sammen med olje og fløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.