Styling og Produksjon. Katrine Martensen-Larsen/House of Pictures Foto. Mikkel Adsbøl/House of Pictures. Dempede farger i sand og stein, kjølige blågrønne nyanser og enkelte sorte elementer
Høst ute, saftigegresskarmuffinsinne. Dissemuffinsene er så gode, og på dager barna har en lang dag med trening etter skolen, sender jeg dem med i matpakken også for litt ekstra energi
Ja med stooore bokstaver og utropstegn, for jeg er så glad ihøsten. Hånd høsttre. Den gode kjølige luften, de fine fargene, innekos etter en sommer med mange utetimer
I går kom idErik hjem med norske epler i posen og kake iblikket. Dermed ble det varm eplekake med vaniljekremtilettermiddagskaffen - aldeles uten at jeg løftet en finger
Littnostalgi dette her, men du verden for en nydelig mat, grønsakstuing med herlig saus tilsattlitt creme fraiche - akkurat i dag glemmer vi alle tanker på kalorier og bare nyter maten
Høsten er for de aller fleste matelskere den aller beste tida. Jeg har klatret i trærne, det betyr glass med kirsebær og plommer, og har hasselnøtter til tørk på benken
I dag var det på tide å sjekke hvordan det sto til med jordskokkene. Det er over ett år siden de ble plantet, og siden de fikklitt kort sesong i fjor, lot jeg dem stå et ekstra år
det er høst, det går mot kjøligere og mørkere tider og jeg trenger definitivt en ny regnbukse. Jeg laget petitspois à la françaisei helgen (det er bare et fancy navn på erter, vårløk og hjertesalat kokt ikyllingbuljong og hvitløk), og kjente nesten en svak vårfølelse i kroppen
Hvis du ikke allerede har laget det, er det på tide. Og som du sikkert vet så er det jo så enkelt. På butikken får du kjøpt ferskt lammekjøtt i pakker som er beregnet for en kjele
Nå kom virkelighøstfølelsen hos meg. Kan nok skylde på været der ja, med vinden som uler, regnet som pisker på tak og vindu, og inne er det blitt skumt, men koselig er det
Først ut var Høst som er smaksatt med eplemost fra syrlige og lokale epler fra Lier. Haandbryggeriet har lansert en årtidserie med belgiskSaison som grunnøl
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.