Sett ovnen på ca. I kokeboken står det at du skal skrelle eplene, jeg droppet å gjøre dette fordi jeg vil ha den rødlige og rosa farge på eplebitene etter at de er bakt i ovnen
Jeg er ikke alene om å mene at den kulinariske definisjonen på høst for en vestlending er lam. Legg et stykke plastfolie oppå kjøttet og plasser et par stilker rosmarin for smak
Jeg er spent på om jeg klarer å holde liv i de til våren, men det går nok helt sikkert bra. De to plantene mine, som jeg fikk av snille naboen, har virkelig kommet seg
Jeg har et ganske avslappet forhold til mote og føler ikke at jeg har en bestemt stil, men høsten er kanskje den årstiden jeg liker best motemessig, så derfor tenkte jeg å vise dere noe av det jeg ser på som høstens nøkkelplagg
Dette er en kokebok som feirer mangfoldet i de grønne rettene, og du får oppskrift på blant annet chips av grønnkål, hjemmelaget yogurt av kokos, avocadobrownie, chili sin carne og masse andre fargerike og smakfulle retter
Så et perfekt kosemåltid nå påhøsten. *Hell på rødvin og kraft over grønnsakene og kok opp. Endelig er lammesesongen i gang igjen og høstens første skank er spist
*Ha så på vin og appelsin og kok inn et par minutter. *Ha all vesken og grønnsaker i trykkokeren og sett på timeren på 1 time. *Når skankene er ferdig kokt settes de i ovenen på 200 grader til de er fine og brune utenpå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.