God Tirsdag. Der var jammen meg påsken over gitt. I dag våknet jeg tidlig og lagde meg et deilig frokostsmørbrød av det lille som var igjen i kjøleskap
Mine topp 4 frokost og lunsj tips (lavkarbo). 11. 10. 2017 kl. 12. 20 i. Lavkarbo småretter. Ingen kommentarer. Hei. Idag vil jeg dele noen frokost eller lunsj / mellommåltid tips som alle er lavkabo
Heisann, håper det står bra til og at dere har hatt en fin uke så langt. Det er så fint vær i Oslo i dag, det er deilig etter noen dager med skikkelig ruskevær
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Frokost tips. eggefylt paprika. 12. 10. 2016 kl. 57 i. mat. 8 kommentarer. God onsdag. Dagens frokost tips er eggefylt paprika som er enkelt å lage og smaker virkelig godt
Dagens sunne mattips. avokadosalat. 01. 10. 2016 kl. 16. 34 i. mat. Ingen kommentarer. Hei. Denne avokadosalaten smakte jeg første gang på Kreta på en kjempekoselig restaurant
Her kommer den samme gamle strofa. Dette er noe av det beste jeg har lagt og smakt noen gang. Også SÅ enkelt (sies liksom med et nesten litt overrasket tonefall men med veldig mye innlevelse)
Når jeg fylte år i barndommen, tok foreldrene mine gjerne opp rørte tyttebær fra fryseren kvelden før, slik at jeg kunne ha det på kornblandingen til frokost på bursdagen min
Super-egg. Mine topp 4 eggende oppskrifter (lavkarbo). 09. 10. 2017 kl. 13. 33 i. lavkarbo. Ingen kommentarer. Hei. Så var det mandag og ny uke, og idag har jeg samlet mine topp 4 egg-oppskrifter
Hei dere. Da kan jeg spise ordentlig mat igjen, i hvert fall tygge mykt. Jeg har kunnet det helt siden kjeven kom på plass igjen altså, men det har vært vondt
English. I sommerferien fortjener jeg dessert hver dag så lenge den er hjemmelagd. Det går faktisk så langt at jeg får dårlig samvittighet dersom jeg ikke har laget en dessert siden dagene og kveldene om sommeren er uendelig deilig lange
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.