Hva er ikke bedre da, enn en skikkelig digg høstgryte. Nå som vi har rundet over til oktober, begynner nok de aller fleste av oss å merke at høsten kryper inn på oss
Nå når høsten er kommer for fullt, så smaker det godt med en real landtidskokt kjøttgryte. Da jeg kom over storfe bryst og bibringe til under 40 kroner kiloen slo jeg til
Hva er vel bedre enn en deilig gryte som står på ovnen og sprer gode dufter ut i rommet, jeg er svak for grytemat og jeg er veldig svak for lammekjøtt, så da kombinerer jeg like så godt disse to
Denne gryta her ble kjapt en ny favoritt i huset her. Poden på sin side, elsker rispilaffen og jeg tror nesten han kunne spist bare den om han fikk lov
En enkel og nydelig gryte rik på smak av gode råvarer, deilige kantareller og noen andre små sopp som jeg ikke vet navnet på, og en frisk litt syrlig smak av tyttebær
Jeg har laget denne høstgryten av oksekjøtt som slakteren garanterte var godt mørnet. En god varm gryte passer til de fleste anledninger og særlig da til kjølige høstdager
Til fire personer trenger du. Ca. 500 g reinskav 4-5 sjalottløk, finhakket 2-3 gulrøtter 1/2 brokkoli 1 boks creme fraiche 2 dl kremfløte 1 pk bacon Sopp (vi brukte en halv pose), skivet 2 ss smør 4-5 dl vann 1 ss tyttebærsyltetøy 2 skiver brunost Pepper Slik gjør du
Høstgryte med moderne vri. Go kveld. ). Eg har hatt oksebog kjøtet mitt liggande i kjøleskapet utan å heilt veta kva eg skal gjere med det, og bruke det til
EN AV DE SMAKFULLE OG RØFFE. Etter en slapp periode der vi har verket i kroppen, hostet og nyst nok for resten av vinteren, så trenger vi en oppmuntring
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.