Limemarinerte bær er kjempegode til den litt søte desserten, og denne gangen valgte vi å bruke jordbær (ognoen blåbær som vi hadde liggende i kjøleskapet)
eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Men i dag får dere servert noe av det jeg spiste i går. Jeg holder fast ved at man kan komme i konkurranseform ved å spise variert som jeg gjør hele året, det har jeg jeg bevist før (og forhåpentligvis kan igjen denne gangen), men i disse siste dagene før konkurranse spiser jeg ikke for å jobbe meg ned i fett% – men for å treffe den såkalte sceneformen
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Åretsenome mengder med store, flotte svartsurbær var en slikt utløser. Kok opp saften med sukker og sitronsyre, rør for å sikre deg at sukkeret løses opp
Tvillingene var veldig begeistret for denne retten, og lillesøster med litt sår hals fortalte meg at dette var “deilig”, noe tvillingbroren hennes støttet Server gjerne med litt salat ved siden av, for å gjøre det litt mer voksen vennlig
Dette er noe jeg gleder meg masse til. nov. Idag er det cupcake kurs i Sandnes, og i morgen er det Stavanger som står på tur, og på fredag & lørdag er det Cupcake kurs i vakre Bergen
Det er søndag og selv om jeg ser mange av dere har testet ut bolleoppskriften min fra både bloggenog boka har jeg faktisk testet ut en ny oppskrift ned noe mindre sukker
Pisk marengsmassen på høyhastighet når alt sukkeret er i. Jeg fant også en helt nykakeblogg, Matmonster, som er skrevet av Leif Inge Bårdsen, en inspirerende kar fra Karmøy, som nå bor i Oslo
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.