Så da har du en god grunn til å lage pai oftePaibunnen spiller sjelden hovedrollen når det serveres pai, men en god pai begynner og slutter med en god bunn
Siden de hjemmelagde tortillalefsene ble slik en stor suksess, og siden skuffen er full av mel bestemte jeg meg for å prøve en ny vri og lage halvgrove tortillalefser
Luftige rundstykker med en krydret smak av timian, oregano og hvitløk. Disse er laget med både hvetemel og rug, så de passer perfekt som tilbehør til en rykende varm suppe
Jeg har aldri vært særlig god på oppskrifter som innebærer gjær og heving, men etter å ha eksperimentert litt med grytebrød-konseptet har jeg endelig funnet en utrolig enkel måte å lage nydelig brød på, så nå blir det ofte ferskt brød til frokost i helgene
Jeg har aldri vært særlig god på oppskrifter som innebærer gjær og heving, men etter å ha eksperimentert litt med grytebrød-konseptet har jeg endelig funnet en utrolig enkel måte å lage nydelig brød på, så nå blir det ofte ferskt brød til frokost i helgene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.