Pommesfrites kan lages på en sunnere måte enn den vanlige som er kokt i olje, med denne fremgangsmåten her kan du innimellom spise pommesfrites med god samvittighet, og det er ingen innviklet eller omfangsrik fremgangsmåte, nei da, såre enkelt
De valgte pølse ogpommesfrites, noe som var veldig greit siden dette er raskt å lage. Tilsett så de to neste og mal igjen, men denne gangen er det ikke så nøye
Jeg hadde egentlig planlagt å starte en ny greie her på bloggen. Dette er da en dag de utfordrer seg selv på en matrett de føler er skummel, og som spiseforstyrrelsen skriker nei til
Av og til må man bare ha…. Skrell søtpoteten og kutt den opp i ønsket størrelse biter. Hiv de i ovnen på ca 200-225 grader celsius, inntil de er møre/myke inni og brune i kantene
Lagde dette tidligere i uka og har spart det helt til i dag, håper det vil smake. Det er en lang tittel, men fremgangsmåten er veldig enkel – dette lager seg så og si selv i ovnen
I denne retten har jeg valgt å servere lammet sammen med rotgrønnsaker, honning- og soyaglasert rosenkål, pommesfrites de julienne og en sjalott-og sennepsaus med ekstra piff
Meksikansk inspirert biffsnadder med asiatiske smaker, toppet med tradisjonelt biff tilbehør ♫♫ Soyasaus og hoisinsaus har vi tatt varmt imot fra Kina, Pommesfrites kommer opprinnelig fra Belgia og bearnaisesausen er en klassisk fransk saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.