#Coq auvin #middag #kylling #høne #hane #søndagsmiddag #hjemmelaget #kyllingivin #fransk. Den består av en hanekylling kokt irødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder
Hane er vanskelig å få tak i, slik at denne retten stort sett lages med kylling. Coq auvin er en fantastisk rett, og er tradisjonell fransk husmannskost
Denne nydelige gryteretten Coq auVin er egentlig en høstrett, og man kan godt si den er Frankrikes nasjonalrett, den er svært populær over hele Frankrike og lages på forskjellige måter fra distrikttildistrikt og med sin egen lokale vin
Her en oppskrift på Coq auvin, eller haneivin, som er en klassikeri det franske kjøkken. Hell over vinen (eller buljongen men da blir det ikke coc auvin)
Orginalt skal også Coq auVininneholde bacon, men for å gjøre denne litt sunnere er denne fjernet. Coq ua vin er fransk for «Kylling med vin», lettere sagt, en perfekt kombinasjon
Den franske gryteklassikaren coq auvin er resultatet av overskot på cocky haner. Men hanen kjem definitivttil kort i hønsegarden, sjølv om han briskar seg med bringa og går laus på damene med dødsforakt
Kyllingihvitvin er en variant av den klassiske franske gryteretten Coq auvin, en rett bestående av hane kokt irødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder
Vinterbakst. Min mamma lærte meg tidlig å sette pris på en skikkelig god sitronterte. Sitronterte med marengs på toppen er en populær kake i mange land, og lages ilittulikevariasjoner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.