Dulce de leche er melkesyltetøyet som her hjemme trolig mest er kjent som HaPå. Selv om Hamar-pålegget (ja, det er det fulle navnet) var en barndomsfavoritt, er både ordlyden og smaken av hjemmelaget dulce de leche hakket mer sofistikert enn stebarnet fra Mjøsa
Hapå. Serveres varm/lunken med en klatt Hapå og en råtte god vaniljeis til. Eplene fortsetter å dale ned de, så da må man stadig vekk finne på nye ting å bruke de til
Hapå pålegg. Smelt mer sjokolade, avkjøl den (hvis ikke så renner hapå' en av) og hell på toppen. På toppen av hver marshmallows legger du nå 1 ts hapå og litt peanøtter
Smaker omtrent som Hapå. Oi, disse browniesene. De ble altså bare så utrolig gode. De er et resultat av to geniale oppskrifter som jeg har jobbet med parallellt denne uken, som ved et lykketreff skulle bli paret og vise seg å høre sammen i en perfekt, sticky, snickerspreget duo
Hapå krem (kjapp variant av karamellkrem). Avkjøl kaken helt før du har denne herlige karamellkremen (Hapå krem) mellom kakene, strø over litt raspet sjokolade, og til slutt dekker du hele kaken utenpå med krem
Man skal jo egentlig vente til de har kjølt seg helt ned, men det er en regel jeg har brutt helt siden jeg var liten og fikk nybakt brød med Hapå hos oldemor
-D Dette sukkerfrie karamellpålegget, eller HaPå som jeg også har en tendens til å kalle det, kan spises med god samvittighet og smaker helt nydelig på ferskt brød, ferske rundstykker eller scones ♥ Oppskrift
8 sunne tips til helgefrukosten. Publisert 06. 03. 2015 kl. 08. 35Kategori. Frukost. Kommentarer(23). Hei. Det er fredag og helga er rett rundt hjørnet, så idag kommer eg med 8 frukosttips til en litt meir luksus helgefrukost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.