Nå er det høst, og det betyr selvsagt flere anledninger for meg å bake. Jeg har aldri vært helt for alle disse amerikanske høytidene som plutselig har dukket opp her i Norge, for de er jo stort sett bare kommersielle
Bland sammen ost, smør og hakkede nøtter. Skjær en "lomme" inn i den tykkeste delen av kyllingbrystet. Dytt osteblandingen inn i lommen og klem det jevnt utover
Idag er det Vaffeldagen. Det burde man selvsagt feire, det er slike dager jeg liker, haha. Vafler er for meg forbundet med kos, og en av de tidligste minnene var vafler med smør på som vi fikk hos mormor
Hverdag So happy. Da jeg kom hjem var jeg fortsatt veldig sliten, noe som resulterte i det forrige innlegget, men nå, etter litt trening sammen med de fantastisk flotte og flinke deltakerne på BodyPump-timen føler jeg meg skikkelig happy
Idag er det fastelavn og dagen har vi tilbrakt sammen med familie. Det finnes utallige bolleoppskrifter, men det er bare en som jeg bruker på bollesøndag og det er oppskriften til far
Nå til søndag er det fastelavn og det krever jo boller i fleng,både med og uten krem. Disse bollene er garantert de saftigste bollene du noen gang har spist,de smaker himmelsk og er absolutt verdt å prøve seg på
Med både fastelavn og morsdag på søndag, er det lov å "fråtse" i boller av alle slag, i dag skal jeg bake noen med krem og noen med vaniljekrem - og noen med litt bringsbærsyltetøy i tillegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.