Nå er det høst, og det betyr selvsagt flere anledninger for meg å bake. Jeg har aldri vært helt for alle disse amerikanske høytidene som plutselig har dukket opp her i Norge, for de er jo stort sett bare kommersielle
Bland sammen ost, smør og hakkede nøtter. Skjær en "lomme" inn i den tykkeste delen av kyllingbrystet. Dytt osteblandingen inn i lommen og klem det jevnt utover
Idag er det Vaffeldagen. Det burde man selvsagt feire, det er slike dager jeg liker, haha. Vafler er for meg forbundet med kos, og en av de tidligste minnene var vafler med smør på som vi fikk hos mormor
Hverdag So happy. Da jeg kom hjem var jeg fortsatt veldig sliten, noe som resulterte i det forrige innlegget, men nå, etter litt trening sammen med de fantastisk flotte og flinke deltakerne på BodyPump-timen føler jeg meg skikkelig happy
Pinnebog er pinnekjøtt fra lammebogen. Bitene av pinnebog har høyere andel kjøtt. Pinnebog er derfor godt egnet for dem som ønsker mindre fett og mildere smak
I forbindelse med Matbloggsentralens pinnekjøttutfordring fikk jeg tilsendt pinnebog fra Nortura. Jeg har nå kokkelert på kjøkkenet mitt og resultatet ble pinnebog dampet i juleøl
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.