I dag hadde jeg lystpå en såkalt oppkarbing. Om dette er så veldig nødvendig når jeg klager over at jeg ligger litt etter skjema kan man jo spørre seg, men fra fredag og utover blir en av de travleste ukene i hele mitt liv tror jeg – det er knapt så jeg rekker å spise og sove, så dette er nok helt på sin plass
Alle disse oppskriftene finner dupå bloggen i løpet av dagen under frokosttips. Er det et måltid en bør fokusere på i første omgang, så er det frokosten
I tillegg inneholder vannkefir vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer, har en rensende effekt på leveren, støtter immunforsvaret, reduserer søtsug og har en beroligende effet på nervesystemet
Evt en liten kjevle om duhar. (kokos til å drysse på toppen). Legg massen utover i en liten panne (18*24 cm) og trykk den flat med hendene oppå et bakepapir
Ha eventuelt litt av oljen på fingeren så slipper du deigkliss på fingrene. Skrell hvitløksfeddene og del dem opp i et par biter før duhar dem i kjøkkenmaskinen
Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt duharlyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
Men har man noen grønnsaksrester så blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
Her hardu en enkel oppskrift. Spiser du nok fisk. Slik gjør du. Bruk det tilbehøret du selv måtte ønske. Den er ferdig etter ca 15 minutter, alt etter som hvilken ovn man har
Det er ikke til å legge skjul på at fitness har betydd mye for meg disse årene, men mat har alltid vært min store lidenskap – og det er her jeg ønsker å sette fokuset mitt videre
Hvis du vil lese mer om hva paleo og naturlig mat er, har jeg skrevet om det her. Ettersom jeg har vært interessert i mat og helse lenge, var det spennende å komme over en kostholdsfilosofi der jeg var enig i det meste
Sånn, jeg håper du lærte noe og fikk lyst til å prøve deg på aquafaba. Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.