Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt duhar lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
Men har man noen grønnsaksrester så blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
I dag hadde jeg lyst på en såkalt oppkarbing. Og hittil har maten bestått av. Det blir i tillegg en vanlig middag, et par rundstykker til, og en pose med godt og blandet – eller noe i den duren
Her hardu en enkel oppskrift. Spiser du nok fisk. Slik gjør du. Bruk det tilbehøret du selv måtte ønske. Den er ferdig etter ca 15 minutter, alt etter som hvilken ovn man har
Harbestemt meg for å kanskje trene i kveld i stedet for å ta treningsfri. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tenker daglig på bacheloroppgaven min men det er ikke så enkelt å bare skrive og skrive
Det er ikke til å legge skjul på at fitness har betydd mye for meg disse årene, men mat har alltid vært min store lidenskap – og det er her jeg ønsker å sette fokuset mitt videre
Share this. 2016 er her. Er målet ditt å få mer energi, føle deg bedre eller gå opp eller ned I vekt. Vi starter en ny Shake Challenge mandag skriv en kommentar eller send en SMS til 97132752
Aquafaba – vannbønne på latinsk – ble da stemt frem. Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
Spe på med litt vann hvis det har minket for mye. Jeg liker store kjøttbiter servert på tallerken med potetene, sursøt saus og grønnsakssuppe i en tallerken ved siden av
Alle disse oppskriftene finner dupå bloggen i løpet av dagen under frokosttips. Er det et måltid en bør fokusere på i første omgang, så er det frokosten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.