Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Håper dere blir inspirert og inviterer til en sommerfest eller to i løpet av sommeren. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Jeghar vel så vidt nevnt på bloggen at jeghar heklet mye i det siste. Har brukt første ladningen derfra til hekleopplæring, samt flere nye kluter og grytekluter (se under)
Mine små ildfaste former er klareBrandad ligner litt på mousse, pate' eller kanskje grateng. Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk
Ikke ble det dyre prosjektet heller. En gang må jo være den første, så det har resultert i. Jeg brukte. Er jo veldig gøy å kunne si at man har sydd den selv også
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Og så har vi vært litt mer kreative i hobby kroken våres =)
Med hjemmelaget stikkelsbærgelè,eller bare med smør. Beste scones jeg noensinne har smakt. Når smøret er nesten helt smuldret (blir ikke helt glatt) har du i kulturmelken
Siden jeg opplever disse fordelene, pluss mange mer, fortsetter jeg å spise sunt, det er ikke for å “vise” meg fram eller prestere noe ovenfor andre, det er helt og fullt kun for meg og de rundt meg som ønker å ta del i det
Halvslappe gulrøtter, småbrun brokkoli, daff kålrot, løk, stangselleri, søtpoteter. Hva gjør jeg med slappe grønnsaker jeg egentlig bare har lyst å kaste
Har du lyst på noe digg til kvelds så er eggedosis eller eggefluff/proteinfluff perfekt å lage når du ønsker noe som bidrar med god næring samtidig som det er kjapt å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.