Noen som har dårlig tid om morgenen. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Jeghar fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeghar fått. De er harde som drops (kan kanskje se ut som det gule er mykt, men det er det altså ikke), så én sånn kan du kose deg med lenge – helt til fristelsen blir for stor og du bare mååå knuse den og spise det som er igjen så det knaser mellom tenna
Jeghar vel så vidt nevnt på bloggen at jeghar heklet mye i det siste. Har brukt første ladningen derfra til hekleopplæring, samt flere nye kluter og grytekluter (se under)
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Det er jo selvsagt at folk rundt hele Middelhavet som har kjøpt vår klippfisk, ikke bare har brukt den til Baccalao, om vi trodde det
♥ I kveld har bakt makroner for første gang. Det var i grunnen enklere enn jeg hadde trodd, men nå vet jeg bedre hvilken konsistens som er best for penest resultat
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Og så har vi vært litt mer kreative i hobby kroken våres =)
I mange år harjeg bakt brød, men aldri helt fått det til. Ingenting har liksom funket for meg. Det er vel på grunn av denne evige krangelen mellom meg og gjerbaksten, at jeg falt pladask for den eltefrie metoden
Det viktigste supermat-”hypen” har gjort for meg, har vært å lede meg fram til å forstå viktigheten av et rent og naturlig kosthold med naturlige råvarer som blant sunt fett, mye økologisk frukt og grønt, kjernesunn mat, eliminering av raffinert sukker, osv
Jeghar fått meg en ny favoritt drikke. Skviser en halv om gangen og har saften i to glass. Det startet med at jeg stadig så artikler om hvor godt det var for kroppen å drikke sitronvann
Hva gjør jeg med slappe grønnsaker jeg egentlig bare har lyst å kaste. Jeg bare sier det. For å gjøre middagen mer komplett, stekte jeg noen svinestrimler i en stekepanne, som jeg blandet sammen med grønnsakene på slutten av baketiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.