De passer også ypperlig i matpakken slik som de er. Fremgangsmåte. Disse brødene kan varieres i det uendelige med forskjellige melsorter,urter,oster,chili,paprika,tørket tomat eller hva det måtte være
såhar me "juksa" litt. har tyknet litt. Det høres ikke spesielt godt ut når du sier det,gjør det vel. Såhar du kyllingen tilbake, rør inn mel og Cajun krydderblandingen og stek litt til
Ha eventuelt litt av oljen på fingeren så slipper du deigkliss på fingrene. Skrell hvitløksfeddene og del dem opp i et par biter før du har dem i kjøkkenmaskinen
Slowcooker harennå ikke blitt helt vanlig i Norge, men har vært superpopulært i USA i lange tider. Men nå ser det ut som det kommer hit også, reklamene for Pulled Pork som er typisk slow cooked rett ser man nesten overalt nå , hvorfor ikke prøve å lage det selv
Max går i jo i barnehagen så han harmatpakke kun på onsdager. Jeg innså tidlig at jeg ikke klarte å lage kjempe nydelige, delikate og litt overdrevne matpakker hver dag så jeg bestemte meg for å gjøre litt ekstra stas ut av matpakkene til gutta noen dager i uka
Jeg har kuttet sukker to ganger, den ene gangen var omtrent da jeg startet denne bloggen, og nå igjen i januar etter en graviditet og barseltid i skolebollens og melkesjokoladens tegn
Og hittil har maten bestått av. I dag hadde jeg lyst på en såkalt oppkarbing. jeg liker egentlig ikke å kalle det for det, for da høres det ut som om jeg aldri spiser det ellers
i dag har jeg hatt en sånn dag. En sånn should, would, could dag. Såhar jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vårfår besøk i helga… and the list keeps going
Her har jeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Da kan du vel tenke at jeg spisser ørene og strammer meg opp, både mentalt og fysisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.