Vihar en liten forkjærlighetfor sorbet her i huset og når mor og datter slår seg sammen i et håp om å skape ekstra sommerstemning (uten sol)så prøver vi rabarbrasorbet
Suppen inneholder opprinnelig en del litt "ukjente" ingredienser, men jeg har valgt å erstatte noen av dem med ingredienser som er litt enklere å få tak i
Denne er derfor perfekt til sommermånedene, men gjør seg godt til biffmiddager nå om vinteren også. Argentinsk chimichurri består tradisjonelt av fersk persille, oregano, hvitløk og hvitvinseddik, men det finnes mange variasjoner
Denne thaiinspirerte suppa er en av dei beste eg har smakt. Høsten er her før vi veit ordet av det. Tom kha gai er noko av det beste eg veit, men lagar alt for sjelden
Noen ganger trenger vi de raske løsningene. Disse brødene kan varieres i det uendelige med forskjellige melsorter,urter,oster,chili,paprika,tørket tomat eller hva det måtte være
Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Kutt charlottløk i tynne strimler, vask og del opp sopp og finhakk thai chili og hvitløk. Jeg har lagt med bilder over fremgangsmåten steg for steg, så det skal bli lettest mulig for deg å lage suppen med godt resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.