til 6 personer. 1,2 kg villsvin. NB. På grunn av faren for trikiner må kjøttet fryses (-20° i 2 uker) og/eller gjennomstekes ved at det får en kjernetemperatur på mer enn 68°
Oppskrifter. Indrefilet av svin med hasselbackpoteter. september 14, 20152 kommentarer. På lørdag hadde vi svigerforeldrene mine på middagsbesøk og bestemte oss for å servere indrefilet av svin med hasselbackpoteter
1) Ta biffen ut av kjøleskapet 30-45 minutter før den skal stekes. Jeg brukte ytrefilet, men entrecote, mørbrad og selvfølgelig indrefilet er også gode kjøttstykker,
Denne deilige biff middagen er perfekt når du ønsker deg noe skikkelig kose mat. Saftig og mør entrecote servert med mini ostegratinerte hasselbackpoteter, stekt løk, brokkoli og fløtesaus
Igår hadde jeg tre herlige jenter på besøk for en skikkelig jentekveld. Det har blitt fast tradisjon og hver fredag samles vi hos meg for en slapp kveld foran tv med god mat, MYE prat og venninnekos
Indrefileten ligger under ryggmargen og er det mest eksklusive du kan by på. Den trenger kort steketid og kjøttet er best medium til rødt, gjennomstekt anbefaler jeg ikke
Kreolsk kylling med hasselbackpoteter. 23. 06. 2016 kl. 15. 09 i. 4. Lam og kyllingretter. Ingen kommentarer. Tiden har virkelig ikke strukket til i det siste, så mye lettvinte løsninger har det blitt i matveien, men Idag slo jeg på stortromma igjen og lagde skikkelig middag igjen
Bruk mørt kjøtt, som indrefilet eller ytrefilet. Jeg krydret biffene godt med grønn og svart pepper. Grønn pepper er de første som plukkes i pepperprosessen, rundt seks måneder etter at treet blomstrer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.