Hva er dine erfaring med lavkarbo og diabetes. Det at jeg nå kommer med ny forskning, som tross alt underbygger en av kjernesakene vi snakker om her på Diasensa – et kosthold med lavere inntak av karbohydrater, gjør at du får gjøre opp din egen mening om dette
i dag har jeg hatt en sånn dag. Slik gjør du. Disse gikk ned på høykant til frokost og var med i matboksen- samtidig er de gjort på 1-2-3 med kun 3 ingredienser til ca. 1 banan (ikke grønn, da blir den vanskelig å knuse). Jeg ønsker dere en super fredag og en enda bedre helg fininger 1-2-3 med. 1 banan
Deretter tilsetter du løk, hvitløk og oregano til dette blir mykt og gyldent. Smak kjøttsausen til med salt og pepper og rør inn fersk basilikum som du har kuttet opp i greie stykker
Håper dere alle har hatt en super duper dag. Strø på ost og legg på spekeskinke, mozzarella, paprika, rød pesto og krydder før du legger polarbrødene i ovnene
Så da ble jeg veldig imponert over meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund og dukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Om du er glad i biff er du sikkert også glad i å spise den med en god saus til. Bearnaise, peppersaus, soppsaus osv er alltid knallgodt, men har du testet chimichurri på biffen noen gang
Det finnes ikke gjær i dem, noe som gjør produksjonstiden behagelig kort. Her er ingrediensene til 12 store muffinsformer. 100 gram fetaost smuldret i småbiter. 1 dl oliven, svarte eller grønne med pimiento eller rett og slett favoritten uten Stein. 1 ts salt. 1 ts provence urter eller andre urter om du vil. 1. Nå går vi mot lysere tider folkens 100 gram fetaost smuldret. 1 dl oliven. 1 ts salt. 1 ts
Alle burde hatt sitt eget røykeri, supersøster har nettopp kjøpt hentet og er full av planer. Den smakte nydelig til sammenligning med disse feite, sleipe skivene du får kjøpt i vanlige butikker
(Bruk samme type kopp når du måler opp, slik at forholdet blir riktig). Disse tortillaene kan du faktisk bruke som vanlige tortillas, selv om de er lavkarbo
Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.