Kom i form etter ferien. Skoleferien er over i det ganske land, folk flest er tilbake på jobb, fritidsaktiviteter starter opp på nytt, klar eller ei her kommer hverdagen
Hvem bryr seg, egentlig. For innimellom er det en ting som er sikkert, det er kylling. Grytestekt kylling1 kg kylling4 ss olivenolje1 løk, hakket1 gulrot, hakket1 stilk stangselleri, hakket1 kvast rosmarinSalt og pepperSmørdampede gulrøtter til serveringDryss salt og pepper inni skroget på kyllingen, og bind den opp med hyssing
En gang i tiden ble Uer sett på som en ufisk, fuglene må forstå hvorfor. Uer med soya og grønnsaker1 uer på 1,5 kg2 ss olivenolje3 vårløk1 cm fersk ingefærrot2 fedd hvitløk2 røde chili1/2 potte fersk koriander1 dl soyasaus1 ss sesamolje1/2 sitronRens fisken, og skrap skjellene
Kommende julefristelser ~ dere bestemmer første oppskrift. desember som selfølgelig betyr oppsummering av oppskrifter fra heile november, men på tirsdag kommer første oppskrift
De to plantene mine, som jeg fikk av snille naboen, har virkelig kommet seg. Store og fine. Bergmynte (krydderplante / vill oregano) og eplemynte (urt)
Nå har jo lampene over øya kommet opp som dere kan se, med de hjemmesydde lampeskjermene. God kveld. Jeg greier liksom ikke helt å la være, så selv om jeg har vist dere kjøkkenet før, får dere her se enda mer
Kokte den værtfall opp da jeg kom hjem og rørte inn to SS med blåbærsyltetøy som ikke er tilsatt sukker, fra Lerums, og toppet med litt frukt og nøtter
"Kaken smakte avskyelig. Jeg spiste fire stykker. ". Ikke alle liker lam. Men hva er der ikke å like. Små, uskyldige nøster, som er herlig å kose med, og enda herligere å spise opp
Velbekomme. Det beste av alt. Jo broccoliboller er raske å lage og smaker like himmelsk med ost og smør eller en skive god skinke som til blåskjell eller en god salat
kommer snart på blogg. Noe annet som og snart kommer er denne rabarbra og jordbærpaien. Kommer snart, i Min Matgale Verden, som også finnes på instagram
Passer du på at de kommer samme vei så lager de et fint mønster. MEN HVA SKAL JEG GJØRE MED DEN. Selvsagt skal jeg lage mat, men den er jo så mild i smaken og gjør lite av seg
Chorizo inneholder såpass masse sterke gode smaker så den ikke egner seg som hovedingrediens, men gjør underverker i riktig kombinasjon med andre ingredienser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.