14 ark
grillfolieFramgangsmåte Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger. Vask og rens løk, gulrot og brokkoli. Skjær løk og gulrot i tynne skiver og del brokkoli i små buketter. Pensle grillfolien med olje og brett opp kantene til en skål. Legg et utvalg av grønnsaker på folien og ha soyasaus over. Legg fisketerninger over grønnsakene. Brett sammen folien og legg pakkene på varm grill. La pakkene ligge på grillen i ca. 10 minutter. Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar. Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.Tips: Du kan også lage Havets skattkiste i stekeovnen. Da bruker du vanlig aluminiumsfolie i stedet for grillfolie. Stek pakkene i stekeovn ved 180 °C til fisken er ferdig. Det tar ca. 12 minutter.
Igår hadde vi som sagt “Havets skattekiste” til middag, etter å ha blitt fristet av reklamen i flere dager nå, og da jeg så Malin hadde laget det ble jeg enda mer fristet til å prøve det vi og
Er det noe jeg synes er viktig, så er det at man skal ha det moro på trening. Jeg gleder meg til hver økt, fordi at jeg har funnet en treningsmåte som jeg ELSKER
Spagetti med blåskjell, laks og reker er fort å lage og lett å servere til mange. Imponér gjestene med dette lettlagde festmåltidet inspirert av Italia
OBS. Inneholder produktplassering. Arcus lanserte 4 mai i år en ny svensk akevitt på Vinmonopolet. Jeg har fått en smaksprøve av denne nyskapningen, som skal testes ut i dag
Start med sprøstekte torsketunger på salatseng og fortsett med blåskjell og. fint brød. Beregn 2-6 torsketunger pr person, avhengig av størrelse, og om det er til
Hi you all, It’s Sunday the perfect day for baking, Sharing the recipe for this delicious oreo cheesecake, This trio is so delicious with brownies, oreo cheesecake, and ganache
Denne oppskriften har jeg jobbet mye med for å få helt perfekt. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.