Disse crispy snackbarene er kjempegode, og som alltid lett å lage. Bland havregryn,olje og salt i en bolle, bland godt, ha det over på et bakepapir på en stekeplate
Håper alle har hatt en flott start på dagen så langt. 1 egg 2 ss mager kesam 30 g havregryn (lettkokte) 15 g fibra fullkorns hvetemel (eller annet valgfritt mel) 1 ts bakepulver 1 ts sukrin+ (eller annen søtning) En skvett extra lett melk Kanel og kardemomme etter ønske
Save Recipe Print Du trenger 4 dl finsiktet rugmel 2 dl havremel 5 dl hvetemel 1,2 dl små (lettkokte) havregryn 1 ts salt 50 gram mykt smør 2 ss honning 2,5 dl melk 2,5 dl vann 1 pose tørrgjær eller 50 g fersk gjær. Slik gjør du Ha tørrgjør i en stor bolle bland havregryn og hvetemel i sammen Bland rugmel og havremel i sammen og tilsett saltet, bland godt Ha melk og vann i en gryte og varm opp til rundt 40 grader Ha så væsken over gjæren og rør godt med en gaffel så alle klumpene løser seg opp
Antall. Bland alle ingredienser i en bakebolle. 50 gr havrekli. 50 gr havregryn. Ha alle ingrediensen (utenom litt av melet) i bakebollen med den bløtlagte del 1. -Julia- 5,5 timer Antall. 50 gr havrekli. 50 gr havregryn
Du kan lage disse brødene i avlang form hvis du vil – tradisjonene er forskjellige. Her hos oss må julebrødene være runde, litt mørke i fargen og med masse rosiner til frokostene i julen – lykke til hvis du vil prøve oppskriften på julebrød
Da passer det ekstra godt med noen deilige havre cookies. 2,5 dl havregryn malt til havremel 4 ss sukrin gold 1 ts bakepulver 1 ts salt 1 egg 50 gram smeltet smør 40 gram mørk sjokolade Slik gjør du. 2,5 dl havregryn
God tirsdag alle sammen. Grove havre scones. Så i dag prøvde jeg ut en oppskrift på enkle, grove havre scones, som jeg kan ha med i matpakken når jeg begynner på skolen igjen
Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. 3 dl havregryn. 3 dl havregryn. Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop
Jeg er veldig glad i dette krydderet og kjøper det alltid når jeg kommer over det – det er en fantastisk smaksetter, om det nå er som ingrediens i gryter eller marinader eller om den strøs over for eksempel alioli
TASTE OF MIDDLE EAST - " kebab ". 03. 02. 2016 kl. 07. 17 i. Ukesmeny/Temameny. Én kommentar. Hei. Halvveis i uka og nok en ny oppskrift med smak av midtøsten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.