Nok om det, dagens oppskrift er ovnsbakt havregrøt som passer til frokost eller kveldsmat. Kutt opp eple i små biter og bland det og resten av ingrediensene sammen med havgrynen når den er ferdig svellet
Oppbevar havregrøten i en stor plastboks eller en bolle med plastfolie i kjøleskapet. Dere har etterspurt hvordan jeg lager havregrøten min for flere dager
Servér med sukrin, kanel, smør og rosiner. Jeg vet at mange spiser havregrøt om morgenen, men gjør du ikke det kan du spise det til middag – det gjorde jeg ofte da jeg var yngre
Blant annet et herlig måltid med nykokt havregrøt som nytes sammen før kveldsstellet starter. En av de tingene som er så deilig med høsten er de koselige rutinene man får
Havregrøtmed vanilje og bringebær. Jeg er personlig SYKT glad i havregrøt, og spiser det hver dag. Derfor spiser jeg gjerne grøt til frokost, da det ikke frister med tørre knekkebrød eller brødskiver, pluss at jeg vet at jeg er mett frem til neste måltid
Havregrøtmed bringebærsmak og nøttebiter- en forfriskende og deilig start på dagen. Smaker frisk bringebær, er sukkerfri og havregrøten holder meg gående lenge, gir stabilt blodsukker, så er da disse nøttebitene alltid like gode
Da er det ekstra vondt å spise, men denne havregrøten har gått ned på høykant, hihi. Helt vanlig havregrøt, bare at havregrynene er kjørt i en blender først, så det er blitt havremel istedenfor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.