Havresconesmed cashew ogtranebær. Orginalt er scones hverken det ene eller det andre, men denne sunnifiseringen er godkjent av familiens øvrige medlemmer, så da er det innafor smaksmessig også
Tranebær, vanilje og havre er en uslåelig kombinasjon – slått sammen med kokosfett, fullkornsmel ogyoghurt har du en fantastisk nydelig, og rimelig sunn, sconesoppskrift
Med det heller kjølige sommerværet her på Østlandet fikk jeg lyst til å holde meg inne og bake idag, og da ble det grove rundstykker medtranebærog valnøtter
Ha alle ingrediensene i en bolle, og bland de godt sammen med en stavmikser. Form deigene til to flate sirkler med slikkepotten, som du dypper i kaldt vann
Den milde smaken av deigen sammen med det syrlige og søte tranebær, knasende tekstur og nøttesmak av valnøtter og mandelflak, får paien til å smake helt vidunderlig
I går kveld hadde jeg egentlig planlagt til å dele oppskrift på havresconesmed dere her på bloggen, slik at dere kunne teste den ut til søndagsfrokosten
Disse er fylt medtranebærog hvit sjokolade og er også kjempegode. De vanligste cookiesene er fylt med sjokoladebiter, oppskriften på dem finnes allerede på bloggen her
I dag testa jeg ei ny scones oppskrift igjen, denne gangen med havregryn, grovt mel og kulturmelk. Smaker aller best når de er litt lunka, en god te hører selvølgelig med til en slik engelsk klassiker
Topp kaken med hakkede pistasjnøtter og tørkede tranebærog server. Og selv om jeg liker tradisjoner ser jeg ingen feil med å tilføre de "syv slag" en ny venninne
Avkjøles på rist, eller så smaker de nydelig med en gang. Visp egg og soyamelk luftig i en kjøkkenmaskin mens du blander sammen de tørre ingrediensene i en egen bolle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.