When it comes to game they usually use wild rabbit (Kouneli) or wild hare (Lagos) and it is normally made as a wine-based stew with lots of onions (shallots)
Her har den fått følge av vanlig ertepuré og pommes frites, sølvløk passer godt, eller en sitronbåt. Frityrrøren i oppskriften er den beste jeg har brukt, for den dekker perfekt - ingen huller eller åpne områder som ødelegger friteringsprosessen
løk, hvitløk, timian og bacon freses i smøret. 2 store løk (finhakket) 2 fedd hvitløk (fin hakket) 1 ss timian 1 ss hakket bacon 1 ss smør 3 dl hvitvin ( vis du ikke har så går det fint å bytte ut med mer kyllingbuljong) 7 dl kylling buljong 2 ss soyasaus. kok opp å la det putre i 20-30 min
Finhakk chili, hvitløk og ingefærBland sammen soyasaus, riseddik, akasiehonning og saften fra en limeTilsett de hakkede ingredienseneDryss gjerne litt frisk koriander og sesamfrø over
Frokost- og lunsjoppskrifter. Jeg laget fluffy skiver som jeg serverte med diverse godt pålegg. Vend forsiktig mel og cottage cheese -blandingen inn i de stivpiskede eggehvitene
Skrell løken (ikke skjær av bunnen, den holder løken sammen). Skjær av bunnen og del løken i to. Bruk en skje og ta ut midten av løken (la det være et par lag igjen)
Og deretter nyte små skiver til lunsj, kvelds eller frokost. Små skiver til lunsj Eller frokost og kveldsmat Til 1 person, 4 skiver 1 egg 2 ss kesam, eventuelt vann 1 ss fiberfin, eventuelt mer havremel 1 ss havremel 1 ss sesammel 1 -2 ss vann 1/3 ts salt Bland sammen alle ingrediensene. Stek på 200 grader i 15 - 20 minutter. 1 -2 ss vann
Hell yoghurten i en skål og bland inn sjalottløk, chiliflak, cumin, oregano, ingefær og sitronsaft. Tilsett gradvis bitene i den varme oljen og friter i cirka 6-8 minutter til de er vakre, gyllenbrune og saftige. 1 ss Hvitløkspulver. 1 stk Sjalottløk, finhakket. 2 dl hvetemel 1 ss Maizena 2 ts Bakepulver 2 ss Paprikapulver 1 ss Hvitløkspulver 0,5 ts Nykvernet svart pepper 2 ts Havsalt 2,5 dl Kulturmelk 1 stk Egg 1 l Rapsolje til fritering. 2 dl yoghurt naturell 1 stk Sjalottløk, finhakket 0,5 stk Rød chili, finhakket 1 ts Cumin 1 potte Oregano, hakket 51 cm Fersk ingefær, skrelt og skåret i tynne staver 0,5 stk Sitron, kun saften Tabasco, noen dråper Salt Pepper, kvernet
– Hvitløksmajones som dipp (valgfritt, men anbefales). Fisk dem opp og la dem tørke på kjøkkenpapir, ha over et dryss med salt og server umiddelbart med frisk sitron og eventuelt valgfri type majones (vanlig, hvitløk, chili, sitron)
Løk - rødløk og sjalottløk er helt fantastisk. Har du ikke grovt salt gjør det ingenting - pakke dem inn i aluminiumsfolie eller ha dem i en ildfast form
Stek soppen i olivenolje med fersk hvitløk i skiver, og italiensk bredbladet persille. Vi stekte den med deilig fersk hvitløk og god italiensk persille
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.