6 raspekaker,
desse lar du trekke/småkoke i en kjele med buljongvatn eller krafta frå kjøttet i ca. 30 minutter - til raspekakene flyter opp på overlata.Du kan fint bruke andre meltyper om du ikkje har akkurat havremel og bokhvetemel, men eine sorten bør vere grov. Speltmel eller kveitemelkan du også bruke istdenfor bokhvetemel.
Den fantastiske søtpoteta, eg liker den bedre og bedre for kvar einaste dag som går. Håper virkelig dere lesere er like stort fan av søtpotet som meg altså, for det våre mange utadisjonelle oppskrifter der eg har brukt søtpotet i det siste
Når eg starta på kokkelinja for noken år siden smakte eg for første gang ekte, heimelaga fiskegrateng - og etter det har eg ikkje rørt den fra frysedisken
Dagens middag blei en herlig lasagnevariant. . Denne er rask og enkel å lage, og tar mindre tid enn Toro sin ferdigmiks som er fullstappa av unødvendige tilsetningsstoffer
Sunnere pizzabunn enn dette er vanskelig å finne. . Fredag, helg og pizzatid. Vertfall for mange. ) . Forrige helg blei det pizza både Lørdag og Søndag, med to forskjellige varianter av pizzabunn som både er sunne, grove og gode
Kan eg friste med sjokolade- marsipankonfekt eller seige kransekakestenger. . Som eg skreiv i Søndagens innlegg så var dette blant anna helgens ekspriment, og fleire har etterspurt oppskriftene
Her går det så det suser nå om dagene. 5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai
Dag 4 i måltidsplanen min er nå snart ferdig og det går over all forventning. Tross en ekkel forkjølelse som ikke slipper taket etter jula, føler jeg at formen er stigende
- Men du kan godt få lov til å lage en sunnere versjon altså. Du tenker kanskje at alt jeg lager her hjemme blir godkjent, også når det er sunnere, men sånn er det ikke
Proteinbarer - sunn lørdagsgodt. 16. 04. 2016 kl. 17. 31 i. mat. 18 kommentarer. Hei. Disse proteinbarene smakte helt nydelig så legger oppskriften ut igjen
Jeg er så vanvittig glad i hjemmebakst, og elsker å stå på kjøkkenet for å kokkelere. Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst
TIPS. SUNN OG ENKEL MIDDAG. 01. 04. 2016 kl. 16. 45 i. Blogg. Ingen kommentarer. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.