Det eneste som tar litt tid er å rense soppen, jeg hadde heldigvis ganske ren kurv, men de bør likevel børstes godt med en pensel siden de ikke bør skylles
Jeg har ikke helt kommet i gang med bloggingen i det nye året, så da tar vi en fin liten reprise og oppdatering på en supergod smoothie som varmer deg i vinterkulden – selv om den er kald
Flere bloggere har allerede slengt seg på og flere vil helt sikkert komme til. Mias Mat slår til med rødbethummus, dessertbloggen Idéfull har laget en dessert med rødbetmousse som hun kaller rødmende betefruer, den engelskspråklige My Nordic Kitchen har laget en smoothiebolle av rødbeter og bær og på herlig nynorsk får du kvit pizza med beter hos Kvardagsmat
Lag en stor porsjon, og gi bort fine glass med den deilige marmeladen i gave. Krydret appelsinmarmelade passer godt til ost, og smaker litt både jul og advent
Ta formen ut og hell mangochutney over kyllingstykkene. Jeg har virkelig falt hardt for i å bruke mangochutney til matlaging og her har jeg krydret kyllinglår og -bryst med en hjemmelaget kryddermix med blant annet chili- og paprikapulver
Jeg glemte jo helt å blogge om denne deilige kyllinggryta jeg lagde forrige helg, og til min store overraskelse kastet barna seg over både kikerter og søtpotet
La dei trekke i laken i fem minutt, før du auser dei forsiktig opp i eit glas som heller lake over. Du kan også ta dei med til ein buffé viss du vert spurt om eit bidrag
Disse krydret ristede nøtter med rosmarin er så enkel å lage og fylle kjøkkenet ditt med fantastisk aroma av rosmarin når de kommer ut av ovnen, samtidig at de vil de deg et fint avbrekk fra sukkerkoma av all julebakst og godt (som vi vet at vi får nok av i disse dagene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.