Da har jeg prøvd meg på den siste utfordringen jeg fikk fra HeleNorge Baker. * Elt godt hele tiden. Da var den siste utfordingen fra HeleNorge Baker ferdig og mine to oppgaver er ferdiggjort
Nå på søndag er det igjen duket for en ny sesong av HeleNorge Baker, og i den anledning har også Bakepatruljen, med fjorårets vinner Ida Gran Jansen i spissen, kommet på banen
I september har det vært en konkurranse om Norges beste bakst. saftig eplekake ble kåret til Norges beste bakst, og da må det være lov å skryte litt av seg selv
Jeg husker fortsatt hvor gøy det var at hele hengeren med båten ble rygga ned i vannet. Vi har alltid fått høre at Kiosken på Nesset har Norges beste softis
Nå skal Bremykt Steke og Bake kåre Norges Beste Bakst 2015. Av flere hundre innsendte bidrag, vant jeg Norges Beste Bakst 2014 med min Saftige Eplekake. «Blant alle bidragene var det Tove Holters oppskrift på en saftig eplekake som stakk av med tittelen «Norges beste bakst» i 2014. Nå skal jeg få være med i juryen til Norges Beste Bakst 2015, og jeg gleder meg til å se alle de gode idéene som kommer inn. Fjordland står bak blant annet Bremykt Steke og Bake og konkurransen «Norges beste bakst», og dette innlegget er skrevet i forbindelse med et samarbeid jeg har med dem etter at jeg vant konkurransen i 2014
*det er Norge i rødt, hvitt og blått*Selvfølgelig må vi ha god bakst i rette stemning en slik dag. Jeg brukte bringebær og blåbær for å få frem Norges flotte farger
Norges Beste Bakst – smørkjeks. anetteberve. Posted on september 14, 2014. Bremykt skal kåre den beste baksten, og jeg har deltatt med min oppskrift på smørkjeks
Over halvparten av Norges befolkning spiser ribbe på julaften. Ribben legger jeg med svoren ned i en form med 1 liter vann, to gulrøtter, ca 1/4 selerirot og en løk i grove biter, 3 hele hvitløk delt i to, noen nellikspiker, hele pepperkorn og et lauvbærblad (alt dette kaller jeg aromater). 3 hele hvitløk delt i to
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.