Varmrøkt peppermakrell fra Knutstad og Holen, med kremet purreløk og eggetoast. Veldig lettvinn mat. Makrellen settes i ovn på 100 grader for å lunkes litt
I dag lagde min søster på 19 år kjøttkaker, med bittelitt hjelp av meg. Pappa har nemlig et prosjekt på gang, der han har foreslått at min søster lager en ny rett hver uke framover for å lære seg noen nye, norske (eller utenlandske) middagsretter
. Har tenkt lenge på å prøve dette men ikke før nå har jeg kommet meg til det. Pizza er fredagsmat her i heimen, passer så bra å lage pizza på ukas siste dag, plante rumpa i sofaen og bare kose seg med tv og god tv mat
Lørdagskos. 200 g kjøttdeig50 g småkuttet bacon1/4 rødløk2 ss Tacosaus(uten sukker)1 ss rømme1/2 ss kapers(kan utlates)smør til stekingsalt/pepperStek kjøttdeig, bacon og oppkuttet løk i smør
Denne genialt enkle, men samtidig utrolig smakfulle retten ble jeg introdusert for av en veldig hyggelig venninne jeg fikk gleden av å reise en tur på landet med i sommer
Neljes barnevennlige pizzaOppskriften til en vellykket pizza er i hovedsak bunn, saus og oster. Vi bruker tre forskjellige oster på vår pizza Mozerella, Norvegia og Cheddar
Det beste med lørdag er når man har fri og kan sove til man våkner, uten bruk av vekkerklokke. Når man jobber som sykepleier og har jobbehelg hver tredje helg tror jeg man rett og slett setter mer pris på helgene, og det å ha fri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.