Pannacotta er superenkelt å lage – og enkel å imponere med. Ha fløte, limesaft/skall, sukker og vaniljestangen (del den og skrap ut frøene) i en kjele og kok opp
Eg valgte også å smake til med pressa limesaft for å få litt sitruspreg på jordbærsausen - smaken fra pannacottaen kom igjen i sausen og det var veldig godt
Linda Stuhaug hadde lagt ut en oppskrift på pannacottamed eplesaus på bloggen sin. Jeg har lagt ut oppskrift på sunn og sukkerfri pannacotta her på bloggen før, men tenkte at jeg skulle legge den ut på nytt nå som jeg har prøvd en ny variant
Ha jordbær, sukker, presset saft fra en halv limeog kokende vann i en kjele. Se i kategorien Puddinger under Desserter her på Det søte liv, så vil du finne mange andre varianter av pannacottaogså
Kok forsiktig opp fløte, sukker, saften av en lime, vaniljestenger og vaniljefrøene. Pannacotta betyr - kokt fløte - den skal være fløyelsmyk og smelte i munnen
Pynt med noen friske blåbær og bringebær. ♥ friske bringebær og blåbær. Pannacottamed hvit sjokolade. Avkjøl blåbærkompotten før du fordeler den oppå pannacottaen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.