Altså en meny som passer fint hele sommeren! Over til hovedretten (som kanskje ikke overraskende er inspirert fra Stiansen...):Grillet indrefilét til 4 personer
Tilsett vin, tomaterog vann. Gni inn skankene med salt og pepper. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Du kan nok lage de på høyere varme og kortere tid, men dette må du nesten eksperimentere med selv
Ta den av pannen og smør inn sennep, gni på med salt og pepper. Nå gjelder det å holde stramt på konvensjonene, hvis ikke kommer vel Erik Fosnes Hansen med sin italienske autentiske pekefinger
Kremet sopp smaker utrolig godt til indrefiletog er veldig enkelt å lage, og sammen med gode ovnsbakte poteter med provencekrydder og agurksalat - veldig godt
Fyll med basilikum, soltørka tomat, hvitløk og parmesan. Mos blandingen med en stavmikser. Legg spekeskinkeskivene slik at de overlapper hverandre, og slik at du får rulla det rundt kjøttet
Skal du først ha en god biff er indrefilet tingen, men skal jeg være helt ærlig synes jeg entrecote er like så godt og har mye mere smak enn indrefilet, i ogmed at entrecote har mere fett, og har fettet mere fordelt i kjøttet , det er fettet som gir den gode smaken på kjøttet
Tilsett hermetiske tomaterog oliven. Smak til med kajennepepper, salt og pepper. Bacalao er en av mine favoritter, men det tar tid og vanne ut klippfisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.