Grove brød helt uten hele korn eller frø som er veldig enkle å lykkes med. Dette trenger du til 3 brød i 1,5 liters former. 3 ss rapsolje. Dekk bollen med plastfolie og klede, og hev 1 time. Bak ut 3 brød, legg disse i godt smurte former (1,5 liter), dekk med klede og etterhev i 1 time. 3 brød. 3 ss rapsolje
Crostini er en bagett som du først steker i ovnen og som deretter kan dekkes med det du ønsker. Her har jeg laget to crostini med ulikt pålegg, fra camember og honning til Prosciutto
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Smelt kakaosmør ved å skrelle biter av smøret med en potetskreller i en bolle. Grunnoppskriften kan varieres i det uendelige og brukes til mange ulike oppskrifter
Selv om posemiksen i utgangspunktet er beregnet på en kakeform testa jeg ut kakerøren med litt forskjellige smaker i muffinsformer - funka som bare rakkern
Jeg blir så forvirra når jeg bestiller meg en vårrull og får en glassmanet med salat og gulrot. Så kan du dynke det hele i sweet chilisaus, verdens beste fluffy peanøttdipp eller en kjempegod og smakfull søtspicy soyasaus med hvitløk og chili, og her bruker du såklart glutenfri soyasaus om du ønsker det
Her er oppskrift på to ulike typer som du kan variere med. Finstrimle kål, gulrot, løk og chiliVarm olje i en panne på middels varmeTilsett sennepsfrøene og la de surre til de popperBland olje, med sennepsfrøene, sammen med vinager og honning
Den perfekte deig henger ikke igjen i bakebollen og er lett og god å jobbe med. smak til med pepper. Bland alt sammen og smak til med oregano eventuelt annet krydder visst det er ønskelig
Istedenfor å konstant gjenta meg sjølv og for å gjere dere meir sikre, så tenkte eg det passa midt i blinken med en guide innenfor dei ulike typene søtning eg bruker med bakgrunninformasjon, bruksområder, egenerfaring og anbefaling
Med påske like rundt hjørnet, regner jeg med at det blir noe vaffelsteking enten på hytta eller hjemme, så her har dere inspirasjon til en vaffeloppskrift og ulike toppinger
Den er allerede marinert med en utreolje og klar for tilberedning. Først brunet jeg indrefileten i smør i en varm stekepanne i 2-3 minutter. Deretter satte jeg et steketermometer i fileten og stekte den i en smurt ildfastform i ovnen sammen med grønnsakene på 200grader
Disse kjeksene er både sunne og veldig gode med godt pålegg til. Server med ditt favoritt pålegg. 30 g solsikkekjerner. 30 g sesamfrø. 30 g solsikkekjerner. 30 g sesamfrø
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Her blir det en helt vanlig middag med fiskekaker som ikke er stukket ut med pepperkakerformer, men servert med potet, gulrøtter (med appelsinsaft), stekt løk og smeltet smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.