Ta kjelen av platen og tilsett eggeplommene, en av gangen mens du pisker godt. Denne fantastiske måten å steke kjøtt på har jeg lært av min venninne Samantha, det krever litt tid (men du kan la kjøttet stå i ovnen selv om du ikke er hjemme), men gir til gjengjeld utrolig mørt kjøtt
Bland sammen alle ingrediensene til pensling (her kan du putte nedi krydder eller urter som du selv liker), og pensle kyllingen, legg den i en ildfast form eller bruk formen til stekeovnen og sett formen i nederste del av stekeovnen
Rett før servering skjærer du kjøttet opp i skiver og lar kjøttsaften renne av litt på et klede. Krydre svinefileten godt med salt og pepper og brun den på alle sider i en stekepanne
Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt. Ta fileten ut av kjøleskapet, og la den romtemperes i en time før du skal steke det
Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt. Ta fileten ut av kjøleskapet, og la den romtemperes i en time før du skal steke det
SIil deretter av skallene, smak til med sukker og kok inn til den blir mer som sirup. Ta den deretter ut av ovnen, rør litt rundt og bland så i resten av grønnsakene
Sil gjerne sausen før servering, og montér med terninger av kaldt smør. Ta biffene ut av stekepannen etter ønsket steketid og la dem hvile lunt en kort stund før servering
Her kommer oppskrift på tilberedning av kjøttet, hasselbakte poteter og soya-rødvinssaus. Start med å skrelle potetene og skjære skiver av dem (ikke helt igjennom)
andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttes restene fra lammelår eller lammestek med hasselback- poteter og lammesjy
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefiletav svin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletav svin
Nyt en god middag nå på tampen før vi er tilbake til havregrøtenog fiskepinnene. Det var deilig med litt magert kjøtt, og jeg ser fram til hverdager med grønnsakssuppe og torsk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.