Men vi velger å bruke helstektsvinefilet i stedet for svinekoteletter. Når du er fornøyd med resultatet, kan du legge skivene av svinefileten på et serveringsfat og deretter hell på sausen
Kremet saus, svinefilet og asparges. Renskjær svinefilet fri for fett og hinner. Surr rødløken og hvitløken i smør til den er myk i en kjele med tykk bunn
Tilsett sukkerkulør og soppen og smak til med salt og pepper. Noen ganger higer jeg etter "full pakke" til middagen, så denne helgen ble det kremet soppsaus, potetmos, sprø asparges og saftig indrefilet av svin
Server kjøttet sammen med deilig kremete risotto, glovarm soppsaus og gjerne noen bakte tomater. Helstektsvinefiletmed basilikumrisotto og sjampinjongsaus
Her ble svinefileten servert med nydelig soppsaus, risotto med tomatbiter og chili- og mangosalsa. Krydre dem begge godt med salt og pepper (her brukte jeg Five Peppers)
Helstektsvinefiletmed deilig tilbehør er magert, delikat og med herlige smaker. Forvarm ovnen til 220 ° CTa ut kjøttet en halvtimes tid før stekeing slik at det får romstemeraturKlapp det tørt med kjøkkenpapir og gni det godt inn med salt og pepperVarm olivenolje i en stekepanne og brun kjøttet på alle sider og legg kjøttet til sideTilsett kyllingbuljong i pannen og la det småkoke i et par minutterBland timian og honning og og pensle kjøttetLegg kjøttet i en langpanne og tilsett kyllinggraftenBruk steketermometer og stek kjøttet til det når en kjerne temperatur på 145 ° CTa kjøttet ut av ovnen og dekk det til med aluminiumsfolie. La det hvile i 10 minutterSkjær kjøttet i skiver og server med stekeskyen, frisk timian, rotgrønnsaker og gode poteter
Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Sopps har fått en versjon med lavere andel karbo, og mer protein – men jeg har ikke klart å finne den enda
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.