Skrevet av Henriette Celin den 06. Oppskrift. Verdens BESTE Oreokake. 05. 06. 2016kl. 20. 42. Det er godt at maidagene er bak oss, og en kakemåned er forbi
Men Henriette Schønberg Erken hadde det med i kokeboken sin. Det vanligste tilbehøret på middagsbordet har gjennom flere hundre år foruten salt og pepper, vært eddik og olje
Henriette Schønberg Erkens stekte svinehjerter er et godt utgangspunkt første gang det prøves. La de ligge i kaldt vann en times tid, og befri dem for blod, og de største blodårene, som Henriette skriver
Henriette Schønberg Erken. Klassisk norsk karamellpudding – laget etter Schønberg Erken. Karamellpudding smaker like godt etter ribbe som lutefisk, og er en fast juletradisjon hos Superkokken
Henriette foretrakk å ha den i kokende saltet vann med 2 dl salt pr liter vann hvis man vil ha den fast, og at saltet skal tilsette 2 min før fisken er ferdig for å få den ”skjelvende”. Legg tørrfisken i vann i 5-6 dager, Henriette Schønberg Erken mener 8 dager, og velger ”prima røskjær”
Denne oppskriften har basis i en oppskrift fra Henriette Schønberg Erkensstore kokebok fra 1914. Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebær og epler eller pærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryten eller rypefiletene til nye høyder
HENRIETTE og MALIN. Oppskrift. Søtpotetgrateng + vinnere av giveaway. Mmmm, så godt dette her ble. Her snakker vi mye deilig smak, fine farger og supergod næring i en og samme gryte altså
Henriette. 4. God lunsj. Det finnes ikke noe bedre enn et avbrekk i arbeidsdagen med en skikkelig lunsj. Når jeg sitter med hjemmekontor disker jeg gjerne opp med noe litt mere spennende enn knekkebrød, bare fordi jeg kan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.